ΠΑΟΚ: Φαβορί ο Πάμπλο Γκαρσία για νέος τεχνικός σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (poll)

ΠΑΟΚ: Φαβορί ο Πάμπλο Γκαρσία για νέος τεχνικός σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (poll)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Φαβορί ο Πάμπλο Γκαρσία για νέος τεχνικός σύμφωνα με τις στοιχηματικές! (poll)

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ και η φημολογία για τον διάδοχό του έχει ξεκινήσει, με τον Πάμπλο Γκαρσία να προβάλλει ως φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις!

Ανέλαβε τον ΠΑΟΚ εν μέσω του καλοκαιριού του 2017, υπό αρκετά ταραγμένες συνθήκες μετά την αποχώρηση του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και με τα προκριματικά για τους ομίλους του Europa League στο πρόγραμμα. Ο αποκλεισμός από την Έστερσουντ τον έφερε σε δύσκολη θέση με το «καλημέρα», αλλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να τα θυμάται πια και να χαμογελά!

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την πρώτη σεζόν, μαζί με την εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα που χάθηκε στις λεπτομέρειες, καθώς και το νταμπλ τη σεζόν που ολοκλρώθηκε πριν μερικές εβδομάδες έκαναν τους φίλους του Δικέφαλου του Βορρά να πίνουν «νερό» στο όνομά του!

Το «διαζύγιο» με τον ΠΑΟΚ ωστόσο τους αναγκάζει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, που θέλουν τον σύλλογο να ψάχνει τον νέο τεχνικό του ηγέτη. Τα ονόματα που «κυκλοφορούν» είναι πολλά, γνώριμα και μη και οι επόμενες μέρες αναμένονται γεμάτες εξελίξεις!

Στην κορυφή της λίστας για τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ προβάλλει ένας απολύτως συνυφασμένος με τα «ασπρόμαυρα» νέα των τελευταίων χρόνων! Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε το «αγροτικό» του στην Κ20 της ομάδας, λατρεύται σαν Θεός στη Θεσσαλονίκη και όπως ακούγεται στα πρώτα ρεπορτάζ μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Λουτσέσκου, έρχεται πρώτος σε πιθανότητες να αναλάβει την ομάδα.

Εξάλλου, λύση θα μπορούσε να αποτελέσει και ο Κίκο Ραμίρεθ, που ανακοινώθηκε από την Ξάνθη πριν μερικές εβδομάδες. Ο Ισπανός ενδεχομένως βρεθεί μπροστά σε μια ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση, πριν ακόμα προπονήσει τους Ακρίτες για τη νέα σεζόν.

Ακόμα ελεύθερος κυκλοφορεί και ο Μάσιμο Καρέρα, που αποχώρησε από τη Σπαρτάκ Μόσχας τον χειμώνα του 2018. Ο Ιταλός ξεκίνησε την πορεία του στα τμήματα υποδομής της Γιουβέντους, την οποία ανέλαβε και για οκτώ παιχνίδια το 2012 και αποτελεί ένα από τα ονόματα που θα μπορούσε να «κοιτάξει» ο ΠΑΟΚ.

Ελληνικές «λύσεις» θα μπορούσαν επίσης να έχουν τις δικές τους πιθανότητες. Ο Τραϊανός Δέλλας ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον Παναιτωλικό και δεν έχει δεσμευτεί με ομάδα ως τώρα, ενώ και ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται εκτός πάγκων μετά την αποχώρησή τους από την ΑΕΚ. Συνυφασμένος με την ιστορία του ΠΑΟΚ είναι και ο Άγγελος Αναστασιάδης, που έτσι κι αλλιώς διάγει δύσκολες μέρες ως ομοσπονδιακός τεχνικός και δεν αποκλείεται να απολυθεί ανεξάρτητα από τις εξελίξεις στον ΠΑΟΚ.

Τι λένε οι στοιχηματικές για τον πάγκο του ΠΑΟΚ; (21+)

Για τον πάγκο των «ασπρόμαυρων» ενδεχομένως θα μπορούσαν να «παίξουν» και δυο παλιοί γνώριμοι, οι Βλάνταν Ίβιτς και Λάζλο Μπόλονι, που κατέγραψαν τη δική τους πορεία στην Τούμπα. Επίσης και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αποτελεί περίπτωση τουλάχιστον... ιντριγκαδόρικη, ούτως ώστε να προσθέσει στην πλούσια εμπειρία του και την αντικατάσταση του γιου του στον ΠΑΟΚ!

Μένει να φανεί αν θα μπορούσε μια απ' αυτές τις επιλογές να αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του ΠΑΟΚ, ή αν το ρεπορτάζ φέρει ένα νέο όνομα στο προσκήνιο!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα