Διαπραγματεύσεις Άρη-Αλάνιασπορ για Σιώπη

Διαπραγματεύσεις Άρη-Αλάνιασπορ για Σιώπη

Διαπραγματεύσεις Άρη-Αλάνιασπορ για Σιώπη

bet365

Η Αλάνιασπορ κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μανώλη Σιώπη και πλέον βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Άρη για την πώληση του παίκτη.

Η Αλάνιασπορ εκδήλωσε την επιθυμία αγοράς των δικαιωμάτων του Μανώλη Σιώπη πριν από τουλάχιστον δύο εβδομάδες, αλλά στην πρώτη προσπάθεια προσέγγισης του παίκτη διαπιστώθηκε μεγάλη οικονομική διαφορά. Πληροφορίες θέλουν την τουρκική ομάδα να πρόσφερε ένα ποσό περί των 500.000 ευρώ, ενώ οι απαιτήσεις του Άρη ήταν τουλάχιστον τριπλάσιες. Το ζήτημα έμοιαζε να φεύγει από την πρώτη σκηνή, αλλά η έντονη επιθυμία του προπονητή της τουρκικής ομάδας, Ερόλ Μπουλούτ, λειτούργησε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Μάλιστα, στις τελευταίες ημέρες υπάρχουν έντονες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Παράλληλα, η Αλάνιασπορ επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση και πλέον οι δύο πλευρές αναζητούν το ποσό που θα φέρει τη συμφωνία. Η επίσημη πρόταση της Αλάνιασπορ επιβεβαιώνεται μάλιστα από τον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα