Καρντόσο: «Δεν θέλω να κρύβεστε, συνέχεια κίνηση και να ζητάτε μπάλα»! (vids)

Καρντόσο: «Δεν θέλω να κρύβεστε, συνέχεια κίνηση και να ζητάτε μπάλα»! (vids)

Γιώργος Τσακίρης
Καρντόσο: «Δεν θέλω να κρύβεστε, συνέχεια κίνηση και να ζητάτε μπάλα»! (vids)

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Α.Ε.Κ. είναι πάντα κοντά στους παίκτες σε κάθε άσκηση. Η απαίτησή του για διαρκή κίνηση και να μην κρύβονται από την μπάλα.

Πρόκειται για έναν προπονητή που επιθυμεί η εκάστοτε ομάδα του να παίζει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και κυριαρχίας. Αυτό αξιώνει σε κάθε άσκηση από τους ποδοσφαιριστές του. Να κρατάνε μπάλα, να μην τους ψάχνει ο συμπαίκτης και η μπάλα, αλλά εκείνοι να θέλουν την επαφή μαζί της και να την αναζητούν.

«Πρέπει να κάνετε κίνηση δίχως την μπάλα. Είναι υποχρέωσή σας να ψάχνετε την μπάλα και όχι να κρύβεστε από αυτή. Δεν το θέλω αυτό και δεν θα το δεχτώ. Κίνηση λοιπόν συνέχεια και να σας βλέπω να ζητάτε μπάλα εφόσον έχετε κάνει κίνηση και έχετε ελευθερωθεί», μερικά από τα λόγια που είπε ο Μιγκέλ Καρντόσο με αρκετή ένταση στη φωνή του η αλήθεια είναι...

Γενικά είναι πολύ εκφραστικός, με πλούσια κίνηση στη διάρκεια της δουλειάς και μιλάει όταν πρέπει και θέλει να δει κάτι καλύτερο από ότι βλέπει στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα