Γέντρισεκ: «Στον Βόλο έδειξαν πως με ήθελαν»

Gazzetta team
Γέντρισεκ: «Στον Βόλο έδειξαν πως με ήθελαν»

bet365

Ο Σλοβάκος φορ... απείλησε τον Ζίβκοβιτς με γκολ στα ματς των «νεοφώτιστων» με τον ΠΑΟΚ
Για τη μετακίνησή του στον Βόλο, τον Στοχ, αλλά και τους Ζίβκοβιτς, Μελλιόπουλο που συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ και ήταν μαζί τους στην Ξάνθη, μίλησε ο Γέντρισεκ στον « ARENA FM».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την απόφαση του να αγωνιστεί στο Βόλο: «Υπήρχε ενδιαφέρον για μεγάλο διάστημα. Έδειξαν ότι με ήθελαν. Αυτό μέτρησε περισσότερο. Ελπίζω να πήρα σωστή απόφαση».
Για τον Στόχ: «Είναι πολύ καλός παίκτης. Είναι φίλος μου. Διάβασα ότι είναι πιθανόν να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Δεν μίλησα μαζί του. Θα είμαι πολύ χαρούμενος να τον συναντήσω ξανά».
Για το αν έγινε καλύτερος τα τελευταία χρόνια: «Είναι πιο έμπειρος. Έκανε δυο πολύ καλά χρόνια στη Σλάβια Πράγας. Είναι ηγετική φυσιογνωμία. Έπαιξε καλά και στην εθνική ομάδα. Η εμπειρία τον βοήθησε να βελτιωθεί»
Για το αν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ να κρατήσει τη πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Να προχωρήσει και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Του εύχομαι τα καλύτερα».
Για τους πρώην συμπαίκτες του στη Ξάνθη, Μελιόπουλο και τον Ζίβκοβιτς: «Ο Μελιόπουλος είναι ταλαντούχος νεαρός. θα μάθει πολλά από τους έμπειρους παίκτες του ΠΑΟΚ. Ο Ζίβκοβιτς θα βάλει δύσκολα στους άλλους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ. Του εύχομαι τα καλύτερα. Ήμασταν στενοί φίλοι στη Ξάνθη. Μιλήσαμε πριν ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ. Είναι καλό γι αυτόν ότι αισθάνεται σαν το σπίτι του. Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».
Για το αν θα σκοράρει απέναντι στον Ζίβκοβιτς: «Φυσικά και θα προσπαθήσω να σκοράρω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα