ΟΦΗ: Τα τυπικά για Μαρινάκη

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Τα τυπικά για Μαρινάκη

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Μαρινάκη για τα επόμενα τρία χρόνια βρίσκεται στον ΟΦΗ, που περιμένει την τυπική λύση του συμβολαίου του παίκτη με τον Παναιτωλικό για να τον ανακοινώσει.

Στην ενίσχυση της άμυνάς του με τον Νίκο Μαρινάκη αναμένεται να προχωρήσει πλην απροόπτου ο ΟΦΗ. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Κρητικούς για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας κι απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την απόκτησή του.

Ο 26χρονος (12/09/93) δεξιός αμυντικός αγωνίστηκε την περσινή σεζόν σε 23 παιχνίδια με τον Παναιτωλικό, όμως δεν θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αφού αποδέχθηκε την πρόταση των Ομιλιτών για να επιστρέψει στην Κρήτη (σ.σ έχει καταγωγή από το Ηράκλειο) για να παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Γεντί Κουλέ. Εξάλλου στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό (2012-2014, 2014-2017, 57 συμ.) από τα τμήματα υποδομής του οποίου αναδείχθηκε, στη Νίκη Βόλου (2014, 13 συμ.) και στον Παναιτωλικό (2017-2019), με τον οποίο μέτρησε 55 συμμετοχές σε Super League και Κύπελλο.

Πλέον απομένουν τα τυπικά για τη λύση της συνεργασίας του με τους Αγρινιώτες, ώστε να ανακοινωθεί από τον ΟΦΗ με συμβόλαιο ως το 2022 και να συνθέσει το «δίδυμο» στη δεξιά πλευρά της άμυνάς του με τον Κρίστοφερ Μπράουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα