ΟΦΗ: «Μεταγραφές» στο τεχνικό τιμ ανακοίνωσαν οι Κρητικοί

ΟΦΗ: «Μεταγραφές» στο τεχνικό τιμ ανακοίνωσαν οι Κρητικοί

Gazzetta team
ΟΦΗ: «Μεταγραφές» στο τεχνικό τιμ ανακοίνωσαν οι Κρητικοί

bet365

Την ενίσχυση του τεχνικού τιμ με τον προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Λάππα, τον Performance Analyst, Αναστάσιο Πρίτσα και τον Sports Scientist, Ευθύμη Kυπριανού.

Γεμάτη εξελίξεις είναι η σημερινή μέρα στον ΟΦΗ, που εκτός της ενίσχυσης στον αγωνιστικό χώρο με τον Λισάντρο Σεμέντο προχώρησε και σε προσλήψεις στο τεχνικό τιμ.

Συγκεκριμένα ενέταξε στο δυναμικό του τον Βαγγήλη Λάππα, που σε συνεργασία με τον Γιώργο Γαυγιωτάκη θα αναλάβουν την εκγύμναση των τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας και των Ακαδημιών, τον αναλυτή Αναστάσιο Πρίτσα και τον επιστημονικό συνεργάτη Ευθύμη Κυπριανού, που θα συνεργάζεται ως εξωτερικός με τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας, για την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τους:

- Βαγγέλη Λάππα (Υπεύθυνος προπονητής τερματοφυλάκων Ά ομάδας & Ακαδημιών, σε συνεργασία με τον Γιώργο Γαυγιωτάκη).

- Αναστάσιο Πρίτσα (Performance Analyst).

- Ευθύμη Kυπριανού (Sports Scientist, υπεύθυνος για την επιστημονική υποστήριξη της Ά ομάδας και των Ακαδημιών).

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΦΗ και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ

Ο Βαγγέλης Λάππας γεννήθηκε στις 28 Μαρτίου 1975 στην Αθήνα. Είναι κάτοχος διπλωμάτων της UEFA Α και AFC-GK ​​Level 1. Έχει παρακολουθήσει πολλά διεθνή εκπαιδευτικά σεμινάρια και έχει συμμετάσχει τα τελευταία 8 χρόνια ως ομιλητής σε σεμινάρια και συνέδρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έχει επίσης διοργανώσει προσωπικά πολλά σεμινάρια γύρω από προπόνηση τερματοφυλάκων.

Προυπηρεσία: Ακαδημία Αμφιάλλης - Αέτος Κορυδαλλού - Πέραμα - Μοσχάτο - Προοδευτική - Πανελευσινιακός Χαϊδάρι και Φωστήρας.

Το 2010 πήγε στην Ακαδημία Παναθηναϊκού και στη συνέχεια την περίοδο 2015-16 ήταν προπονητής τερματοφυλάκων της Ά ομάδας του Παναθηναϊκού.Τις περιόδους 2016-18, ήταν ο προπονητής τερματοφύλακων στην Al Dhafra FC στο Αμπού Ντάμπι. Από το 2018 έως τώρα ήταν επικεφαλής προπονητής Τερμ/κων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Ο Tάσος Πρίτσας γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου του 1986 στην Καρδίτσα. Είναι κάτοχος των διπλωμάτων : UEFA Β, UEFA Β FUTSAL, FOOTBALL AWARD LEVEL 1 (FA), TALENT IDENTIFICATION LEVEL 1 (FA)

ΣΠΟΥΔΕΣ: MSC Athletic Development and Peak Performance - Southampton Solent University, ΤΕΦΑΑ - Ειδικότητα Ποδόσφαιρο- Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθήνας

Προϋπηρεσία: AEK F.C. ACADEMY - Video and Data Analyst, Southampton F.C. - Πρακτική

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα