Ατρόμητος: Έκλεισε και ανακοίνωσε τον Γούτα

Ατρόμητος: Έκλεισε και ανακοίνωσε τον Γούτα

Ατρόμητος: Έκλεισε και ανακοίνωσε τον Γούτα

Ο Ατρόμητος κινήθηκε άμεσα προκειμένου να κάνει δικό του τον στόπερ Δημήτρη Γούτα, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και είχε συνδεθεί με ομάδες από το Ισραήλ. Ανακοινώθηκε ήδη ο παίκτης, αρνητικός για επιστροφή ο Χατζηισαϊας.

Οι Περιστεριώτες που ήταν σε αναζήτηση δύο κεντρικών αμυντικών κινήθηκαν γρήγορα και ήρθαν σε συμφωνία με τον Δημήτρη Γούτα. Ο 25χρονος Γούτας είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό πέρυσι ήταν δανεικός στην Λεχ Πόζναν.
 
Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:
 
Δημήτρη Γούτα καλώς όρισες στον Ατρόμητο! Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το νέο της απόκτημα με ελεύθερη μεταγραφή, Δημήτρη Γούτα!
 
Ο Δημήτρης θα αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές στο κέντρο της άμυνας για την ομάδα μας ενώ στα κύρια αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται η δύναμη και οι τοποθετήσεις του στο ψηλό παιχνίδι. Ο 25χρονος αμυντικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιάννη Αγγελόπουλου.
 
Ο Γούτας αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει παίξει στις εξής ομάδες: Ξάνθη, Ολυμπιακός, Κορτράικ, Σίντ Τρουιντέν και Λεχ Πόζναν. Ο Έλληνας αμυντικός έχει σημειώσει και 17 συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της χώρας μας.
 
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Δημήτρης Γούτας προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Σήμερα μπαίνω και εγώ στην οικογένεια του Ατρομήτου και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο βήμα στην ποδοσφαιρική μου καριέρα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της νέας μου ομάδας και κυρίως τους κ. Σπανό και κ. Αγγελόπουλο αλλά και τον προπονητή μας κ. Αναστασίου για την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό μου.
 
Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Ατρομήτου με μοναδική υπόσχεση να τα δώσουμε όλα για να είμαστε στο τέλος της χρονιάς όλοι χαρούμενοι». Θα φοράει το νο. 4 στην φανέλα του.
 
ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΧΑΤΖΗΙΣΑΪΑ
Ο Χατζηισαϊας από την άλλη δεν φαίνεται να επιθυμεί να γυρίσει στον Ατρόμητο και φέρεται ήδη να το έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της ΠΑΕ, που προχώρησαν έτσι την υπόθεση του Γούτα. Ο Ατρόμητος πάντως δεν έχει κλείσει την πόρτα για τον Χατζηισαϊα. Ωστόσο ο Γιάννης Αναστασίου ήθελε μαζί του στην Αυστρία τον βασικό δεύτερο στόπερ και πλέον θα τον έχει.

Best of internet