Αστέρας Τρίπολης: Τελειώνει του Φερνάντεθ

Γιώργος Ντυμένος
Αστέρας Τρίπολης: Τελειώνει του Φερνάντεθ

bet365

Ο Ισπανός θα αποτελέσει, εκτός απρόοπτου, παίκτη των Αρκάδων. Προχωρά του Βαλκάρθε. Πρόταση και σε Στόιτσκοφ.
Σε ισπανικούς ρυθμούς κινείται ο Αστέρας, που έχει τρία ανοικτά «μέτωπα» και συγκεντρώνει πιθανότητες ώστε να κάνει το απόλυτο (3Χ3). Ας τα δούμε.
*Λουίς Φερνάντεθ. Ο Ισπανός επιθετικός (αγωνίζεται στα άκρα και την κορυφή) «παίζει» εδώ και ώρες «δυνατά» για τους Αρκάδες. Η απόφασή του να απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του έκανε η UCAM Μούρθια άνοιξε τον δρόμο για να έρθει στην Ελλάδα και όλα δείχνουν deal. Ο 26χρονος θα αποτελέσει, εκτός απρόοπτου, παίκτη του Αστέρα και η περίπτωσή του ενδέχεται να τελειώσει άμεσα.
*Πάμπλο Βαλκάρθε. Ο 26χρονος απασχολεί εδώ και ημέρες την ομάδα. Από καιρό βρίσκεται ψηλά στη λίστα της και παρότι δεσμεύεται με τη Μαγιόρκα με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020, ενδέχεται να το λύσει. Οι Αρκάδες έχουν κάνει την κίνησή του και το θέμα του προχωρά.
*Χουάν Αντόνιο Μολίνα ή Στόιτσκοφ. Ο 25χρονος επιθετικός πήρε το όνομά του επειδή ο πατέρας του θαύμαζε τον παλαίμαχο Βούλγαρο στράικερ. Παίζει κυρίως στην κορυφή της επίθεσης αλλά και πίσω από το «9αρι». Επίσης αγωνίζεται στη Μαγιόρκα που ανέβηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, όπως ο Βαλκάρθε, αλλά είναι εξίσου πιθανό να φύγει, έστω και σαν δανεικός (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022). Πέρσι είχε 16 εμφανίσεις (3 γκολ) και στην Τρίπολη περιμένουν τις εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα