ΠΑΟΚ: Ξεκίνημα με ιατρικό έλεγχο (vid)

ΠΑΟΚ: Ξεκίνημα με ιατρικό έλεγχο (vid)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ξεκίνημα με ιατρικό έλεγχο (vid)

bet365

Χωρισμένοι σε δύο γκρουπ οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πέρασαν από τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο πριν από το ξεκίνημα των προπονήσεων του «Δικεφάλου» ενόψει της νεάς χρονιάς.

Με τη διαδικασία του ιατρικού ελέγχου και των εργομετρικών εξετάσεων ξεκίνησε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τον ΠΑΟΚ, με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές (πλην των διεθνών που έχουν άδεια) να περνούν από τη διαδικασία, την οποία κατέγραψε η κάμερα του PAOK TV.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ξεκίνημα στη νέα σεζόν για τους νταμπλούχους με τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο να ανοίγει το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι παίκτες του Δικεφάλου επισκέφθηκαν τον συνεργάτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την Βιοιατρική, και πέρασαν από τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους, ενόψει των πρώτων προπονήσεων της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα