ΑΕΚ - Βέρντε: Ιταλική επιβεβαίωση

ΑΕΚ - Βέρντε: Ιταλική επιβεβαίωση

Gazzetta team
ΑΕΚ - Βέρντε: Ιταλική επιβεβαίωση

bet365

Στο ενδιαφέρον της Ενωσης για τον 23χρονο Ιταλό εξτρέμ αναφέρθηκαν στο Sky Italia, τονίζοντας ότι ο νέος προπονητής της Ρόμα θα είναι αυτός που θα αποφασίσει.

Το όνομα του Ντανιέλε Βέρντε έχει έρθει στην επικαιρότητα για την ΑΕΚ και στην Ιταλία αναφέρονται στο θέμα. Συγκεκριμένα, στην τελευταία ενημέρωση του Sky Italia για τα μεταγραφικά της Ρόμα, έγινε λόγος για τον Βέρντε και για το ενδιαφέρον των Κιτρινόμαυρων, χωρίς όμως να γίνεται κάποια εκτίμηση για το αν ή πώς θα προχωρήσει το θέμα. Αυτό, είπαν στο Sky, είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Πάουλο Φονσέκα, ο οποίος θα τον δει στις προπονήσεις αφού ο 23χρονος εξτρέμ επιστρέφει μετά τον "γεμάτο" δανεισμό του στην Ισπανία και συγκεκριμένα στη Βαγιαδολίδ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα