Ολυμπιακός: «Έκανε κρούση για τον Νασρί»

Ολυμπιακός: «Έκανε κρούση για τον Νασρί»

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Έκανε κρούση για τον Νασρί»

bet365

Γαλλικά ρεπορτάζ υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός και η Σαμπάμπ Αλ Αχλί του Ντουμπάι έχουν κάνει κρούση για τον έμπειρο Γαλλοαγλερινό άσο, Σαμίρ Νασρί.

Το Footmercato μετέδωσε πως ο Ολυμπιακός και η Σαμπάμπ Αλ Αχλί του Ντουμπάι έκαναν κρούση στον Νασρί. Για την ομάδα του Ντουμπάι τονίζεται πως του έδινε ετήσιο συμβόλαιο 4 εκατ. ευρώ με τον Σαμίρ Νασρί να ζητάει χρόνο για να αποφασίσει.

Ο 31χρονος άσος παίζει επιτελικός, όπως και στον άξονα αλλά και στα άκρα. Είναι πάντως ένας παίκτης που αγωνίζεται σε θέσεις που έχει ποδοσφαιριστές ο Ολυμπιακός. Πέρυσι στην Γουέστ Χαμ είχε μόνο 6 συμμετοχές με 2 ασίστ. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός είχε αξιώσει πάντως για ετήσιο συμβόλαιο το ποσό των 3.360.000 ευρώ!

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα