Καρντόσο - ΑΕΚ: Ηρθε και αρχίζει δουλειά

Καρντόσο - ΑΕΚ: Ηρθε και αρχίζει δουλειά

Gazzetta team
Καρντόσο - ΑΕΚ: Ηρθε και αρχίζει δουλειά

bet365

Στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος πιάνει δουλειά.

Οι συνεργάτες του Μιγκέλ Καρντόσο έχουν έρθει από την Κυριακή και έχουν ήδη αρχίσει να σχεδιάζουν τα της πρώτης συγκέντρωσης στα Σπάτα για τη νέα σεζόν, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη. Αυτό που απέμενε ήταν η άφιξη του "αφεντικού", δηλαδή του προπονητή, με τον Καρντόσο να προσγειώνεται στο "Ελ. Βενιζέλος" το βράδυ της Δευτέρας. Ο Πορτογάλος τεχνικός αναχώρησε αμέσως για το ξενοδοχείο και από αύριο Τρίτη θα αρχίσει να... ανεβάζει στροφές, αφού πλησιάζει η ώρα που θα αρχίσει η δουλειά στον αγωνιστικό χώρο ενώ παράλληλα τρέχουν και τα μεταγραφικά θέματα, για τα οποία ενημερώνεται συνεχώς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα