ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών στην Ολλανδία

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα των πρώτων φιλικών στην Ολλανδία

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε τα τέσσερα πρώτα φετινά φιλικά του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, με την αποστολή να αναχωρεί την 1η Ιουλίου για το Άπελντοορν .

Στο πρόγραμμα του «Δικεφάλου» για το διάστημα 1-11 Ιουλίου είναι προγραμματισμένα να γίνουν τέσσερα φιλικά παιχνίδια. Πιο αναλυτικά: η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

«H προετοιμασία της νέας σεζόν ξεκινάει κι επίσημα και το paokfc.gr σας παρουσιάζει το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει ο Δικέφαλος στο πρώτο στάδιο της.

Η αποστολή του Δικεφάλου θα φτάσει την 1η του Ιούλη στην Ολλανδία και το Άπελντοορν και στις 3 του μήνα θα αντιμετωπίσει την Αλκμάαρ στις 19:00 (τοπική ώρα) στο WWNA, Wenum Wiesel.

Τρεις μέρες μετά στο ίδιο γήπεδο, στις 15:00 ώρα Ολλανδίας ο Δικέφαλος θα κοντραριστεί με την Νόρτζελαντ, ενώ το πρώτο κομμάτι στη χώρα της τουλίπας θα ολοκληρωθεί με παιχνίδι κόντρα στην Τσβόλε στις 19:00 στο Sportpark Hulsterlanden, Kon. Julianalaan 71, 7711 KL Nieuwleusen / Union SV.

Ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει στις 11 Ιουλίου από την Ολλανδία και την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει την Κλουζ στην έδρα της, με αφορμή τα 100 χρόνια ζωής του ρουμάνικου συλλόγου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα