«Σύννεφα» με Ισμαέλ Σίλβα και ΠΑΟΚ!

«Σύννεφα» με Ισμαέλ Σίλβα και ΠΑΟΚ!

«Σύννεφα» με Ισμαέλ Σίλβα και ΠΑΟΚ!

bet365

Νέα εμπλοκή παρουσιάστηκε στο θέμα του Βραζιλιάνου μέσου της Αχμάτ Γκρόζνι τον οποίο θεωρητικά είχε «κλεισμένο» ο ΠΑΟΚ, αλλά τελικά φαίνεται πως η απόκτηση του δεν θα ολοκληρωθεί.

Το ημερολόγιο δείχνει «24 Ιουνίου», ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να «πονάει» στις θέσεις των χαφ, με την τροπή που παίρνει το θέμα του Ισμάελ Σίλβα να είναι και πάλι αρνητική.

Οι «ασπρόμαυροι» είχαν φτάσει σε μια καταρχήν συμφωνία με την ομάδα από την Τσετσενία για την απόκτηση του 24χρονου μέσου, αλλά φαίνεται πως η ολοκλήρωση της μεταγραφής του «κολλάει» στις απαιτήσεις του μάνατζερ του, όπως επίσης και στο γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε τον ποδοσφαιριστή να είναι εδώ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας για να μπορέσει να δουλέψει μαζί του.

Η υπόθεση του Σίλβα παραμένει στάσιμη, με τον ποδοσφαιριστή να παραμένει στη Βραζιλία, ο ΠΑΟΚ θα κάνει μια τελευταία προσπάθεια μήπως και αλλάξουν τα δεδομένα, αλλιώς οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα εξετάσουν άλλες επιλογές για την συγκεκριμένη «άδεια» από παίκτες γραμμή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα