Αλλαγές και βελτιωτικές κινήσεις στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Αλλαγές και βελτιωτικές κινήσεις στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Αλλαγές και βελτιωτικές κινήσεις στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού

bet365

Τέσσερα μέλη των επιτελείων των ακαδημιών του Παναθηναϊκού αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο, ο οποίος θα προβεί σε βελτιωτικές κινήσεις στα τμήματα υποδομής...

Ακτή Ελεφαντοστού - Νότιος Αφρική με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 170+ ειδικά! (21+)

Όπως ενημέρωσαν από το «τριφύλλι», το μεσημέρι της Δευτέρας, για διαφορετικούς λόγους, έχει ήδη λυθεί η συνεργασία με τους κ.κ. Άγγελο Χατζόπουλο, Γιώργο Φαμέλη ενώ από τις σχολές ποδοσφαίρου λύθηκε η συνεργασία με τους κ.κ. Γιώργο Ζαχαρόπουλο, Γιώργο Καφέ.

Στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού θα υπάρξουν βελτιωτικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα, αφού τονίζεται ιδιαίτερα πως «η Ακαδημία είναι βασικός πυλώνας του πλάνου που έχει τεθεί σε λειτουργία από το περασμένο καλοκαίρι».

Στα σχέδια των «πράσινων» είναι η πρόσληψη αρχιπροπονητη, ο οποίος θα έχει την ευθύνη της προπόνησης και μιας εκ των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της SuperLeague.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα