Φορτούνης: «Οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις» (pic)

Φορτούνης: «Οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις» (pic)

Φορτούνης: «Οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις» (pic)

Ο Κώστας Φορτούνης έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. «Πάμε όλοι μαζί να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, εκεί που ανήκει»

Ακτή Ελεφαντοστού - Νότιος Αφρική με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 170+ ειδικά! (21+)

Την πρώτη του δήλωση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε ο Κώστας Φορτούνης μετά την επισημοποιήση της ανανέωσής του με τον Ολυμπιακό.

«Οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις, πάντα επικρατεί το συναίσθημα, η αγάπη, το πάθος. Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά, τον ενθουσιασμό μου για το νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Η ευγνωμοσύνη μου για τον σύλλογο, τον κόσμο, κάθε έναν από τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον πρόεδρό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι απέραντη. Πάμε όλοι μαζί να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, εκεί που ανήκει.

Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Θα κάνω τα πάντα για να σας ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη»

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Οι οικογένειες πάντα βρίσκουν λύσεις, πάντα επικρατεί το συναίσθημα, η αγάπη, το πάθος. Δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά, τον ενθουσιασμό μου για το νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η ευγνωμοσύνη μου για τον σύλλογο, τον κόσμο, κάθε έναν από τους ανθρώπους της ομάδας και κυρίως τον πρόεδρό μας, Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι απέραντη. Πάμε όλοι μαζί να φτάσουμε τον Ολυμπιακό εκεί που του αξίζει, εκεί που ανήκει. Ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας. Θα κάνω τα πάντα για να σας ανταποδώσω την αγάπη και την εμπιστοσύνη.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fortounis (@kfortou7) στις

Best of internet