ΑΕΚ: Το βράδυ η άφιξη των Ζεράλντες και Καρντόσο

ΑΕΚ: Το βράδυ η άφιξη των Ζεράλντες και Καρντόσο

Gazzetta team
ΑΕΚ: Το βράδυ η άφιξη των Ζεράλντες και Καρντόσο

bet365

Ο Φρανσίσκο Ζεράλντες και ο Μιγκέλ Καρντόσο θα βρίσκονται το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα.

Ακτή Ελεφαντοστού - Νότιος Αφρική με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Μιγκέλ Καρντόσο και ο Φρανσίσκο Ζεράλντες έρχονται σήμερα στην Αθήνα, με τον πρώτο να... σηκώνει μανίκια ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας, αλλά και των μεταγραφικών που «τρέχουν», και τον δεύτερο για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Ο Καρντόσο θα προσγειωθεί στην Αθήνα στις 21:45 με πτήση από τη Φρανκφούρτη, ενώ ο Ζεράλντες στις 22:30 με πτήση από το Μόναχο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός το πρωί της Τρίτης θα περάσει τα ιατρικά τεστ και στη συνέχεια θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες της πορτογαλικής εφημερίδας Record, ο Ζεράλντες έρχεται τελικά στην ΑΕΚ χωρίς να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Σπόρτινγκ, όπως αρχικά αναμενόταν να συμβεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα