ΠΑΟΚ: «Εμπλοκή» με Ελ Καντουρί και Σταντάρ Λιέγης! (pic)

ΠΑΟΚ: «Εμπλοκή» με Ελ Καντουρί και Σταντάρ Λιέγης! (pic)

ΠΑΟΚ: «Εμπλοκή» με Ελ Καντουρί και Σταντάρ Λιέγης! (pic)

bet365

Στο Βέλγιο σήμερα το πρωί (24/6) κάνουν λόγο για «εμπλοκή» στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ομάρ Ελ Καντουρί από τον ΠΑΟΚ στην Σταντάρ Λιέγης, που φαίνεται να αλλάζει γνώμη...

Όλα έδειχναν πως η μετακίνηση του Μαροκινού ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ στην Σταντάρ Λιέγης, αντί 1.000.000 ευρώ, είχε σχεδόν τελειώσει, το μόνο που απένεμε ήταν να ταξιδέψει στο Βέλγιο ο 28χρονος μεσοεπιθετικός προκειμένου να βάλει την υπογραφή του στο τριετές συμβόλαιο, που θα του απέφερε ένα εκατ. ευρώ το χρόνο.

Οι Βέλγοι περίμεναν τον Ελ Καντουρί στις αρχές της εβδομάδας στη Λιέγη ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, «αλλά τελικά δεν θα αφιχθεί», αναφέρεται σήμερα στο «dhnet.be», όπου σημειώνουν πως: «η Σταντάρ άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή, όπως μάθαμε από την Ελλάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα