Ολυμπιακός: Οι νέοι «απειλούν» τους... παλιούς της επίθεσης! (poll)

Ολυμπιακός: Οι νέοι «απειλούν» τους... παλιούς της επίθεσης! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι νέοι «απειλούν» τους... παλιούς της επίθεσης! (poll)

bet365

Οι 22χρονοι Ντουρμισάι και Κάιπερς πηγαίνουν στην Πολωνία και την προετοιμασία του Ολυμπιακού με στόχο να διεκδικήσουν θέση στο ρόστερ με αντιπάλους τους πιο... παλιούς Γκερέρο και Σολδάνο.

Είναι από τις... μονομαχίες που θα έχουν μεγάλο και ξεχωριστό ενδιαφέρον. Δύο νέοι, ο 22χρονος Κάιπερς με τον συνομίληκό του, Φιορίν Ντουρμισάι, εναντίον των πιο... παλιών, Γκερέρο και Σολδάνο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε και τους τέσσερις αυτούς επιθετικούς για την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Πολωνία. Άφησε εκτός τον Μάνο, που θα κλείσει σε άλλη ομάδα. Επίσης θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι ένας εκ των Γκερέρο - Σολδάνο δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον με βάση τα τωρινά δεδομένα. Έτσι για τους Κάιπερς και Ντουρμισάι θα μείνει τουλάχιστον μία θέση να διεκδικήσουν καθώς οι Πειραιώτες είναι στην χρονική περίοδο που κοιτάζουν να κλείσουν τον βασικό τους φορ.

Ο Κάιπερς εν μέσω των προπονήσεων πάντως δείχνει να προσπαθεί πολύ. Επίσης ο Ντουρμισάι, εκτός από το ταλέντο του, διέκοψε την άδειά του για να μπει πιο νωρίς σε ρυθμό προπονήσεων. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα κρίνουν πολλά και σίγουρα θα βγάλουν νικητές και ηττημένους από αυτήν την... μάχη.

- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα