ΑΕΚ: Στην Αθήνα αύριο ο Ζεράλντες για να ανακοινωθεί

ΑΕΚ: Στην Αθήνα αύριο ο Ζεράλντες για να ανακοινωθεί

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Στην Αθήνα αύριο ο Ζεράλντες για να ανακοινωθεί

bet365

Ο Φρανσίσκο Ζεράλντες αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει πιθανότατα την Τρίτη τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Κατάρ - Αργεντινή με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 220+ ειδικά! (21+)

Mέσα στην εβδομάδα που έρχεται, ήταν γνωστό ότι η ΑΕΚ περίμενε τον Φρανσίσκο Ζεράλντες στην Αθήνα για την ολοκλήρωση και της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Ο 24χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται στην Αθήνα τη Δευτέρα, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης και στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του και να ανακοινωθεί.

Όπως είναι γνωστό, Σπόρτινγκ και ΑΕΚ έχουν φτάσει σε συμφωνία για τον δανεισμό του Ζεράλντες για ένα χρόνο, χωρίς στο deal να περιλαμβάνεται οψιόν αγοράς.

Ο Ζεράλντες φυσικά έρχεται πλέον για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα καθώς την Πέμπτη (27/6) έχει οριστεί η «πρώτη» της ΑΕΚ, στην οποία ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα δώσει το «παρών» για να ξεκινήσει την προετοιμασία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα