ΑΕΚ: Τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Καρντόσο και σύσκεψη στα Σπάτα

ΑΕΚ: Τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Καρντόσο και σύσκεψη στα Σπάτα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τη Δευτέρα στην Αθήνα ο Καρντόσο και σύσκεψη στα Σπάτα

bet365

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έρχεται τη Δευτέρα στην Αθήνα, ενώ την ίδια μέρα έχει προγραμματιστεί meeting του τεχνικού επιτελείου στα Σπάτα για την έναρξη της προετοιμασίας.

Κατάρ - Αργεντινή με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 220+ ειδικά! (21+)

Την προσεχή Πέμπτη στις 27 Ιουνίου η ΑΕΚ ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, με το πρώτο ραντεβού να έχει οριστεί στα Σπάτα πιθανότατα για τις 18:00.

Ο νέος τεχνικός της Ένωσης, Μιγκέλ Καρντόσο θα πετάξει αύριο Δευτέρα από την Πορτογαλία για την Ελλάδα, ενώ το τεχνικό του τιμ αναμένεται σήμερα στην Αθήνα. Άλλωστε τη Δευτέρα στα Σπάτα θα λάβει χώρα η πρώτη σύσκεψη ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας μαζί με τους συνεργάτες και το ιατρικό τιμ.

Ήδη, μάλιστα, έχει καθοριστεί όλο το πλάνο αναφορικά με τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας και της δουλειάς που πρέπει να γίνει στα Σπάτα πριν η αποστολή της ΑΕΚ φύγει για το Κιέλτσε στις 2 Ιουλίου και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Φυσικά, με την έλευσή του στην Αθήνα, ο Καρντόσο θα έχει τετ-α-τετ και με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για τα μεταγραφικά. Οι δυο τους έχουν συνεργασία και καθημερινή επικοινωνία πάνω σε αυτό το κομμάτι, με τους κιτρινόμαυρους να βάζουν πλώρη πλέον για την απόκτηση ενός εξτρέμ. Στόχος, άλλωστε, είναι η μεταγραφή αυτή να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 2 Ιουλίου, όταν και η ομάδα θα πετάξει για Πολωνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα