«Αγιά Σοφιά» - ΑΕΚ: Την Τρίτη τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας

«Αγιά Σοφιά» - ΑΕΚ: Την Τρίτη τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας

Gazzetta team
«Αγιά Σοφιά» - ΑΕΚ: Την Τρίτη τα 20 εκατ. ευρώ της Περιφέρειας

bet365

Την προσεχή Τρίτη θα πέσουν οι υπογραφές για να δοθούν στην ΑΕΚ τα 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για την «Αγιά Σοφιά».

Το θέμα με την χρηματοδότηση του νέου γηπέδου της Ενωσης με 20 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής, ουσιαστικά έχει κλείσει εδώ και καιρό, υπό την έννοια ότι η δέσμευση απέναντι στους Κιτρινόμαυρους θα τηρηθεί. Απλά, για το τυπίκό της υπόθεσης, έπρεπε πρώτα να ολοκληρωθεί και ο σχετικός έλεγχος από το Ελεγκτικό συμβούλιο. Αυτό έγινε τελικά και την προσεχή Τρίτη, όπως είχε ενημερώσει άλλωστε και ο Ανδρέας Δημάτος τους δημοσιογράφους στην παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2019-20, θα πέσουν και οι τελευταίες υπογραφές (από την πλευρά της Ενωσης θα υπογράψει ως πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ο Αλέξης Αλεξίου) και τα 20 εκατ. ευρώ θα είναι της ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα