Βράνιες - ΑΕΚ: Η Αντερλεχτ ανακοίνωσε την επιστροφή του

Βράνιες - ΑΕΚ: Η Αντερλεχτ ανακοίνωσε την επιστροφή του

Gazzetta team
Βράνιες - ΑΕΚ: Η Αντερλεχτ ανακοίνωσε την επιστροφή του

bet365

Ο Βόσνιος αμυντικός θα υπογράψει την Παρασκευή το συμβόλαιο του με την Ενωση αλλά η Αντερλεχτ ανακοίνωσε ήδη την επιστροφή του.

Η ΑΕΚ έχει προγραμματίσει για την Παρασκευή τις ιατρικές εξετάσεις και την υπογραφή του συμβολαίου του Ογκνιεν Βράνιες -ο οποίος είναι στην Αθήνα από το απόγευμα της Πέμπτης- και στη συνέχεια θα τον ανακοινώσει. Η βελγική ομάδα, όμως, μάλλον βιάζεται και έτσι ανακοίνωσε ήδη τον δανεισμό του. «Ο Όγκνιεν Βράνιες παραχωρείται δανεικός στην ΑΕΚ για έναν χρόνο. Καλή τύχη Όγκνιεν», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση της η Αντερλεχτ για τον Βόσνιο, ο οποίος αμέσως μετά την προσγείωση του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" πήγε στα γραφεία της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για να συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Περισσότερα την Παρασκευή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα