Ατρόμητος: Ανεπίσημη «πρώτη» για τους Περιστεριώτες (pics)

Ατρόμητος: Ανεπίσημη «πρώτη» για τους Περιστεριώτες (pics)

Gazzetta team
Ατρόμητος: Ανεπίσημη «πρώτη» για τους Περιστεριώτες (pics)

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου «συστήθηκε» με τους συνεργάτες του στους παίκτες του Ατρόμητου, στην ανεπίσημη πρώτη συγκέντρωση για τη σεζόν 2019/20.

Την πρώτη τους «γνωριμία» ενόψει της νέας σεζόν είχαν το απόγευμα της Πέμπτης (20/06) οι παίκτες του Ατρόμητου και ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο νέος τεχνικός των Περιστεριωτών, μαζί με τον βοηθό του, Στίβ Ρούτερ, επέβλεψαν χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης με τρέξιμο και παιχνίδια κατοχής. Νωρίτερα οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, με το πρώτο να υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις ενώ το δεύτερο γκρουπ παικτών θα τις κάνει το πρωί της Παρασκευής (21/06).

Την ίδια μέρα ο Ατρόμητος θα προπονηθεί κανονικά στο προπονητικό κέντρο Μαζαράκη ενώ το Σάββατο (22/06) θα διεξαχθούν τα εργομετρικά τεστ.

Υπενθυμίζεται εξάλλου πως η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας έχει οριστεί για τη Δευτέρα 24 Ιουνίου (19.00) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα