«Μετέωρος» μεταξύ… προετοιμασίας και αποδέσμευσης από την ΑΕΚ ο Βασιλαντωνόπουλος

Δημήτρης Ρούσσος
«Μετέωρος» μεταξύ… προετοιμασίας και αποδέσμευσης από την ΑΕΚ ο Βασιλαντωνόπουλος

bet365

Το προφίλ του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου παραμένει ομιχλώδες αναφορικά με την επόμενη σεζόν, αφού δεν έχει ενημέρωση από την ΑΕΚ σχετικά με το μέλλον του.

Ανήκει στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2015, έχοντας ολοκληρώσει μια «γεμάτη» σεζόν με 23 συμμετοχές στον Απόλλωνα Σμύρνης κι έχοντας κεντρίσει το ενδιαφέρον της Ένωσης στην κοινή τους πορεία στη Football League.

Τέσσερα χρόνια μετά, μετράει μόλις τρεις συμμετοχές με τα χρώματά της, αφού δεν κατάφερε να αποκτήσει ενεργό ρόλο στο ρόστερ της. Βέβαια κάθε άλλο «στάσιμος» παρέμεινε καθ’ όλη αυτή την περίοδο, παίζοντας ως δανεικός στη Βέροια το 2016/17 (31 συμ) και στη Λαμία τη διετία 2017-19 (67 συμ., 3 γκολ, 6 ασίστ). Στις δυο αυτές ομάδες βρήκε πολύ χώρο και χρόνο, ώστε να αναδείξει τις αρετές του και να αποτελεί κάθε καλοκαίρι αντικείμενο συζήτησης στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων».

Εντούτοις ουσιαστικά δεν εντάχθηκε ποτέ σε αυτή, παρά την προσπάθεια και την εξέλιξή του. Το καλοκαίρι του 2018 ανανέωσε το συμβόλαιό του ως το 2020 και δόθηκε εκ νέου στη Λαμία. Μια σεζόν αργότερα ωστόσο η κατάσταση στην ΑΕΚ δεν φαίνεται να έχει αλλάξει.

Συγκεκριμένα, η άφιξη του Μιγκέλ Καρντόσο και η απόκτηση του Παουλίνιο για το δεξί άκρο της άμυνας, συνδυαστικά με την παρουσία του Μιχάλη Μπακάκη μάλλον «κλείνει» την πόρτα στον Έλληνα φουλ μπακ. Ο παίκτης περιμένει την «πρώτη» της Ένωσης κι ενδεχομένως την προετοιμασία της, προκειμένου να παλέψει για μια θέση στο ρόστερ της, είτε σαν μπακ είτε σαν χαφ, με τις πιθανότητες πάντως να αποχωρήσει να είναι περισσότερες.

Εξίσου «χλωμό» μοιάζει το σενάριο να ανανεώσει εκ νέου το συμβόλαιό του, ώστε να μπορεί να παραχωρηθεί ξανά ως δανεικός, είτε στη Λαμία είτε σε άλλη ομάδα. Τη συγκεκριμένη εξέλιξη δεν επιθυμεί ούτε το περιβάλλον του παίκτη, που θα ήθελε είτε ο παίκτης να συμπεριληφθεί στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων», είτε να επιλέξει ως ελεύθερος την επόμενη ομάδα.

Αυτή θα μπορούσε να είναι είτε στη Super League, είτε και στο εξωτερικό. Οι φήμες σχετικά με το μέλλον του και για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, της Λαμίας ή του ΟΦΗ θα μπορούσαν να αποκτήσουν υπόσταση, εφόσον ο Βασιλαντωνόπουλος έμενε ελεύθερος. Την ίδια ώρα ωστόσο η ΑΕΚ δεν έχει ξεκαθαρίσει τα πλάνα της για την περίπτωσή του.

Έτσι όλοι περιμένουν την τελική απόφαση του Καρντόσο, καθώς και την επιθυμία που θα εκφράσει ο παίκτης, προκειμένου να διαφανεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα