Τσιλιανίδης: «Με κέρδισε η νοοτροπία των ανθρώπων του ΟΦΗ» (vid)

Τσιλιανίδης: «Με κέρδισε η νοοτροπία των ανθρώπων του ΟΦΗ» (vid)

Gazzetta team
Τσιλιανίδης: «Με κέρδισε η νοοτροπία των ανθρώπων του ΟΦΗ» (vid)

bet365

Χαρούμενος για τη μετακίνησή του στον ΟΦΗ και πεπεισμένος πως έκανε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις με τα «μελανόλευκα» ο Κοσμάς Τσιλιανίδης.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ για την επόμενη σεζόν και στις δηλώσεις του αμέσως μετά τις υπογραφές και την παρουσίασή του, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από τον τρόπο προσέγγισης του συλλόγου, μιλώντας για τους στόχους που έχει θέσει σε αυτό το νέο «κεφάλαιο» της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο κανάλι των Κρητικών στο YouTube:

«Όλοι οι άνθρωποι με το που προσγειώθηκα με αγκάλιασαν, με έκαναν να νιώσω σαν να έρχομαι στο σπίτι μου. Μίλησα με τον κ. Ηλία Πουρσανίδη και ένιωσα με τη μια πολύ ευπρόσδεκτος. Σίγουρα είναι πολύ θετικές οι πρώτες μου στιγμές κι ελπίζω έτσι να συνεχίσουμε.

Σίγουρα η συζήτηση με τον κ. Γιάννη Σαμαρά, αλλά και πάρα πολλούς ανθρώπους είναι αυτό που με έκανε να αποφασίσω να έρθω στον ΟΦΗ, καθώς και το όνομα της ομάδας, που είναι πολύ μεγάλο. Θεωρώ πως η νοοτροπία αυτών των ανθρώπων και η γνώση τους πάνω στο ποδόσφαιρο είναι αυτά που με κέρδισαν. Πραγματικά τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη κι ελπίζω να δείξω έμπρακτα και στο γήπεδο τι είμαι ικανός να κάνω.

Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Είναι η συνεχής εξέλιξη και όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, να δείξουμε μια πάρα πολύ καλή εικόνα κι αυτό να βγει και στα αποτελέσματα και στο βαθμολογικό κομμάτι. Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να καταφέρουμε κάτι πολύ όμορφο και να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα