Ατρόμητος: Από Τετάρτη οι υπογραφές με Χαρίση, έρχονται επιθετικός και στόπερ!

Ατρόμητος: Από Τετάρτη οι υπογραφές με Χαρίση, έρχονται επιθετικός και στόπερ!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Από Τετάρτη οι υπογραφές με Χαρίση, έρχονται επιθετικός και στόπερ!

bet365

Στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Χάρη Χαρίση στον Ατρόμητο, με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις. Μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο θα έχουν κλείσει, πιθανότατα, ο επιθετικός και ο αμυντικός.

Ο Χάρης Χαρίσης θα είναι όπως όλα δείχνουν η δεύτερη μεταγραφή του Ατρόμητου το φετινό καλοκαίρι. Ο 24χρονος μέσος, τα έχει βρει σε όλα με τους Περιστεριώτες και αναμένεται να βάλει την υπογραφή του από τα μέσα της εβδομάδας και μετά.

Ο ποδοσφαιριστής, αυτές τις μέρες συνεχίζει τις καλοκαιρινές του διακοπές, από τις οποίες επιστρέφει τις επόμενες μέρες και αναμένεται να έχει το τελευταίο ραντεβού με τον Ατρόμητο, ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί κάτι που αναμένεται να γίνει από την Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα, την εβδομάδα που ξεκινά ίσως να έχουμε ακόμα δυο μεταγραφές για τον Ατρόμητο. Οι Περιστεριώτες, βρίσκονται πολύ κοντά τόσο στον επιθετικό που θα είναι ο αντι-Κουλούρης, όσο και στον έναν από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς που αναζητά. Φυσικά για το κέντρο της άμυνας, ο... διακαής πόθος του Γιάννη Αγγελόπουλου είναι ο Δημήτρης Χατζηισαΐας, ωστόσο όπως έχουμε ήδη πει σε αυτή την περίπτωση γνωρίζουν όλοι στον Ατρόμητο πως πρέπει να έχουν αρκετή υπομονή με τον ποδοσφαιριστή να έχει ως προτεραιότητά του το εξωτερικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα