Νουσρέτ: Οι Φορτούνης, Πασχαλάκης, Ντουρμισάι και τα αδέρφια Δώνη έφαγαν στο μαγαζί του (vids)

Gazzetta team
Νουσρέτ: Οι Φορτούνης, Πασχαλάκης, Ντουρμισάι και τα αδέρφια Δώνη έφαγαν στο μαγαζί του (vids)

bet365

Στο μαγαζί του διάσημου Τούρκου σεφ, Νουσρέτ ή Salt Bae, βρέθηκαν για φαγητό στην Μύκονο οι Φορτούνης, Πασχαλάκης, Ντουρμισάι και τα αδέρφια Δώνη.

Ο Τούρκος Νουσρέτ Γκιοκτσέ ή όπως τον ξέρουν οι περισσότεροι «Salt Bae» (Μωρό του Αλατιού) είναι ο σεφ ο οποίος είχε καταφέρει να γίνει viral χάρη στην χαρακτηριστική κίνηση που ρίχνει το αλάτι στο κρέας και γενικά σε φαγητά. Στο μαγαζί που έχει ανοίξει στην Μύκονο πηγαίνουν πολλοί επώνυμοι.

Εκεί βρέθηκαν και ο άσος του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης, μαζί με τον νέο του συμπαίκτη, Φιορίν Ντουρμισάι. Επίσης και ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αλλά και ο άσος του Παναθηναϊκού Χρήστος Δώνης, μαζί με τον αδερφό του που πέρσι αγωνίστηκε στην Στουτγκάρδη, Τάσο Δώνη. Δείτε πιο κάτω τα βίντεο που ανέβασε στο Instagram του ο Νουσρέτ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα