ΠΑΟΚ και Κουλούρης ψάχνουν κάτι καλύτερο

ΠΑΟΚ και Κουλούρης ψάχνουν κάτι καλύτερο

ΠΑΟΚ και Κουλούρης ψάχνουν κάτι καλύτερο

bet365

O ΠΑΟΚ αρνήθηκε -σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ- την πρόταση της Τουλούζ για την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη, αλλά είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι οι δρόμοι τους θα χωρίσουν σε λίγες μέρες.

Η Τουλούζ είναι μια από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή επιθετικού του ΠΑΟΚ, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να αρνούνται την πρόταση των τριών εκατομμυρίων ευρώ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην L’ Equipe και άλλα γαλλικά ΜΜΕ, για την παραχώρηση του.

«Δεν είναι σαφές αν ο ΠΑΟΚ θα είναι διατεθειμένος να εξετάσει μια μεγαλύτερη προσφορά», σημειώνεται στα δημοσιεύματα ωστόσο είναι ηλίου φαεινότερο πως οι δρόμοι των νταμπλούχων Ελλάδας και του πρώτου σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος θα χωρίσουν σε λίγες μέρες.

Ο Ευθύμης Κουλούρης, μετά από μια εξαιρετική σεζόν ως δανεικός στον Ατρόμητο, θα εξαργυρώσει τα 25 γκολ με μια καλή μεταγραφή στο εξωτερικό, ενώ την ίδια ώρα οι «ασπρόμαυροι» θα βάλουν ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο τους, από ένα παιδί που ανδρώθηκε στο γήπεδο της Τούμπας και προέρχεται από τις ακαδημίες.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός το έχει πάρει απόφαση και περιμένει με την σειρά του να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με ομάδα του εξωτερικού. Δεν το κρύβει ότι μια τέτοια εξέλιξη στην καριέρα του θα είναι καλή και για τον ίδιο και για την ομάδα, που αγάπησε από μικρό παιδί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα