Παναθηναϊκός: Η σιγουριά για πρόταση, θα… τρενάρει την ανανέωση του Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Η σιγουριά για πρόταση, θα… τρενάρει την ανανέωση του Χατζηγιοβάνη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η σιγουριά για πρόταση, θα… τρενάρει την ανανέωση του Χατζηγιοβάνη

bet365

Ο Έλληνας εξτρέμ περιμένει προτάσεις στον Παναθηναϊκό από ομάδες του εξωτερικού, φαίνεται να συγκινείται περισσότερο από την προοπτική του εξωτερικού και δεν βιάζεται να φτάσει σε συμφωνία με το τριφύλλι για το νέο του συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για τα νέα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που θέλει να κρατήσει και τα επόμενα χρόνια στο έμψυχο δυναμικό του και φυσικά ο Τάσος Χατζηγιοβάνης είναι ένας από αυτούς. Όπως έχουμε τονίσει εδώ και καιρό, το ιδανικό σενάριο και για τις δύο πλευρές θα ήταν να συνεχίσουν μαζί, καθώς ούτε ο παίκτης είναι έτοιμος ποδοσφαιρικά για ένα σίγουρο επόμενο βήμα αλλά ούτε και η τιμή του έχει φτάσει στο… ταβάνι της για να τον πουλήσει το τριφύλλι.

Από κει και πέρα, όμως, στην πλευρά του ποδοσφαιριστή υπάρχει σιγουριά πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα… σκάσει πρόταση από το εξωτερικό, η οποία θα καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις των ᾽᾽πρασίνων᾽᾽ και φυσικά θα αποτελεί ιδανικό προορισμό για την επόμενη ποδοσφαιρική στέγη του διεθνή εξτρέμ. Αυτός είναι και ο λόγος που, όπως όλα δείχνουν, η ανανέωση της συνεργασίας θα πάρει περισσότερο χρόνο από το αναμενόμενο.

Το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει το καλοκαίρι του 2020.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα