ΟΦΗ: Τα τυπικά για Μεγιάδο, στασιμότητα με Νέιρα

ΟΦΗ: Τα τυπικά για Μεγιάδο, στασιμότητα με Νέιρα

Δημήτρης Ρούσσος
ΟΦΗ: Τα τυπικά για Μεγιάδο, στασιμότητα με Νέιρα

bet365

Λεπτομέρειες απομένουν για την επισημοποίηση της ανανέωσης του δανεισμού του Μιγκέλ Μεγιάδο από την Τσακαρίτα στον ΟΦΗ, με τους Αργεντινούς να αναμένεται να στείλουν τα τελικά έγγραφα τις επόμενες μέρες.

Παίκτης του ΟΦΗ για τη σεζόν 2019/20 πρέπει να λογίζεται ο Μιγκέλ Μεγιάδο, αφού όπως όλα δείχνουν μόνο κάποιο συγκλονιστικό απρόοπτο θα ανατρέψει τα δεδομένα που οδηγούν στην παραμονή του.

Οι Κρητικοί λαμβάνουν θετικά μηνύματα εδώ και μέρες και βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής των τελευταίων εγγράφων με την Τσακαρίτα, που ξεκίνησε ήδη προετοιμασία, ώστε να ανανεωθεί ο δανεισμός του για μια ακόμα χρονιά.

Όλα δείχνουν πως θα οριστικοποιηθούν το προσεχές διάστημα, όταν και οι Αργεντινοί αποστείλουν το τελικό έγγραφο που θα επιτρέψει στον ΟΦΗ να προβεί στις ανακοινώσεις.

Όσον αφορά την περίπτωση του Χουάν Νέιρα, τίποτα δεν έχει αλλάξει σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Τόσο ο παίκτης, όσο και η ομάδα θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Οι διαπραγματεύσεις για την μικρή οικονομική διαφορά και τα αντίστοιχα χρόνια που θα προβλέπει το συμβόλαιο συνεχίζονται, ωστόσο ακόμα δεν έχει προκύψει συμφωνία. Αντίστοιχο είναι το «τοπίο» και για τους Ποτουρίδη και Δερμιτζάκη, των οποίων τα συμβόλαια επίσης λήγουν κι αναμένονται εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα