ΠΑΟΚ: Στην Σλόβαν Μπρατισλάβας πάει ο Τζοβάρας

ΠΑΟΚ: Στην Σλόβαν Μπρατισλάβας πάει ο Τζοβάρας

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Στην Σλόβαν Μπρατισλάβας πάει ο Τζοβάρας

bet365

Ο 19χρονος επιθετικός και πρωταθλητής με την Κ19 του ΠΑΟΚ αποχωρεί από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σλοβακία και στην Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Γιώργος Τζοβάρας ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 22 συμμετοχές με 8 γκολ και 4 ασίστ, στον ΠΑΟΚ ήρθε πρόταση από το εξωτερικό και αποφάσισαν να αφήσουν τον νεαρό επιθετικό να δοκιμάσει την τύχη του στη Σλοβακία και την Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Οι «ασπρόμαυροι», όχι μόνο στην περίπτωση του Τζοβάρα, αλλά και σε άλλες που θα προκύψουν μέσα στο καλοκαίρι από την πολύ καλή ομάδα Κ19 του συλλόγου, θα διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης, ενώ θα βάλει και κάποια λίγα χρήματα στο ταμείο του ως τροφεία.

Νωρίτερα, ο 19χρονος επιθετικός, αποχαιρέτησε, μέσω social media, τον ΠΑΟΚ με την ευχή οι δρόμοι τους να διασταυρωθούν στο μέλλον., ενώ ευχαρίστησε τον προπονητή του στην Κ19, Πάμπλο Γκαρσία.

«Μετά από 4,5 χρόνια ήρθε η στιγμή να πω αντίο! Ευχαριστώ πολύ όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για όλα! Ελπίζω κάποτε στο μέλλον να ξανασυνεργαστούμε! Επίσης θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στους προπονητές μου και κυρίως στον Πάμπλο Γκαρσία για όλα όσα μου έμαθε αυτό το διάστημα! Καλή συνέχεια σε όλους μου τους συμπαίκτες και υγεία πάνω από όλα!» έγραψε ο νεαρός άσος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα