Λουτσέσκου: «Ο Σαββίδης ποτέ δεν με ρώτησε γιατί δεν έπαιξαν αυτοί που ήθελε»

Λουτσέσκου: «Ο Σαββίδης ποτέ δεν με ρώτησε γιατί δεν έπαιξαν αυτοί που ήθελε»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Ο Σαββίδης ποτέ δεν με ρώτησε γιατί δεν έπαιξαν αυτοί που ήθελε»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπήρξε αποκαλυπτικός για την επικοινωνία που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, αναφέροντας πως κάποιες φορές του υπέδειξε παίκτες που θα ήθελε να δει να παίζουν, αλλά ποτέ δεν του ζήτησε εξηγήσεις όταν εκείνος τελικά δεν τους χρησιμοποιούσε.

Κατέβασε το νέο app για το αθλητικό στοίχημα με απεριόριστες δυνατότητες. (21+)

Ο Ρουμάνος τεχνικός φιλοξενήθηκε στο στούνιο της εκπομπής «Digi Sport Matinal» κι αναφέρθηκε στη σεζόν που μόλις ολοκλήρωσε με τον ΠΑΟΚ. Μιλώντας δε για τον Ιβάν Σαββίδη, τον εκθείασε αναφορικά με τον ρόλο που έπαιξε στις συζητήσεις που είχαν αναφορικά με τις προτιμήσεις του σε παίκτες, καθώς και με τον σεβασμό που του έδειξε.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ένας πρόεδρος που επενδύει χρήματα και δίνει πολλά στους παίκτες, θέλει να τους βλέπει και να παίζουν. Αν το δεχτείς, ως προπονητής, παίρνει ρίσκο, γιατί κινδυνεύεις να χάσεις τον σεβασμό του συνόλου. Αν δεχτείς αυτό που σου λέει κάποιος από έξω, χωρίς να μιλήσεις κι εσύ, τότε χάνεις το σεβασμό των παικτών και όλα γίνονται πιο περίπλοκα.

Με τον κ.Σαββίδη είχαμε μία κουβέντα μαζί με τους παίκτες, όπου σημείωσε ότι ήθελε να δει συγκεκριμένα πρόσωπα να παίζουν. Τρεις ημέρες μετά είχαμε παιχνίδι και κανείς από αυτούς δεν έπαιξε. Ποτέ δεν μου είπε ότι δεν έκανα αυτό που μου ζήτησε, μετά από αυτό. Κέρδισα τον σεβασμό των παικτών μου και τώρα ξέρω ότι το έκανε για να με βοηθήσει.

Όταν ξεκίνησα στον ΠΑΟΚ, τα πράγματα ήταν δύσκολα. Μετά από μία ισοπαλία, έγινε ένα πάρτι, ήρθαν και κάποιοι τραγουδιστές και όλα ήταν πολύ ωραία. Τότε, ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε μπροστά σε όλους, στους παίκτες, στο τεχνικό επιτελείο, στη διοίκηση και είπε "ο Ραζβάν είναι ο προπονητής, όλοι θα πρέπει να είστε δίπλα του, να είστε μαζί του και να σέβεστε ό,τι σας λέει. Αν κάποιος δεν θέλει να το κάνει αυτό, μπορεί να φύγει". Ήταν πολύ ξεκάθαρος κι από εκεί και μετά, πήραμε τα πάνω μας...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα