Ολυμπιακός: Χωρίς τους διεθνείς το ξεκίνημα της προετοιμασίας

Ολυμπιακός: Χωρίς τους διεθνείς το ξεκίνημα της προετοιμασίας

Ολυμπιακός: Χωρίς τους διεθνείς το ξεκίνημα της προετοιμασίας

bet365

Ο Ολυμπιακός ξεκινά την προετοιμασία του την προσεχή Δευτέρα 10 Ιουνίου αλλά - όπως είναι αναμενόμενο - θα λείπουν για το πρώτο διάστημα οι διεθνείς του.
Την Δευτέρα δεν θα είναι στον Ρέντη οι διεθνείς του Ολυμπιακού. Δηλαδή οι: Σα, Ομάρ, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Νάτχο, Γιώργος Μασούρας και Ραντζέλοβιτς. Επίσης θα έχουν λίγο μεγαλύτερη άδεια οι Βαλμπουενά και Μπα που ως γνωστόν έπαιζαν μέχρι σχεδόν τα τέλη Μαϊου με τις προηγούμενες ομάδες τους. Όπως είναι λογικό θα ξεκουραστούν μια εβδομάδα παραπάνω ενώ ο Βαλμπουενά είχε αντιμετωπίσει και έναν τραυματισμό. Εκτός θα είναι και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα