Ολυμπιακός: Φορτίζει τις... μπαταρίες του ο Μαρτίνς! (pics)

Ολυμπιακός: Φορτίζει τις... μπαταρίες του ο Μαρτίνς! (pics)

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Φορτίζει τις... μπαταρίες του ο Μαρτίνς! (pics)

bet365

Σε ρυθμούς... προετοιμασίας φαίνεται πως κινείται ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς, αναρτώντας φωτογραφία από την προπόνησή του στην Πορτογαλία, λίγο πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα και μερικές μέρες πριν την πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Οι διακοπές των Πειραιωτών ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες, αφού στις 10 Ιουνίου είναι προγραμματισμένη η «πρώτη» στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Στο κλίμα φαίνεται πως βρίσκεται ήδη ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Πέδρο Μαρτίνς, όπως έδειξε μέσω των προσωπικών του social media.

Ο Πορτογάλος, που βρίσκεται στην πατρίδα του και αύριο (07/06) αναμένεται στην Αθήνα, ανέβασε φωτογραφίες από γυμναστήριο, γράφοντας: «Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες... Έτοιμος για τη νέα σεζόν!» και το χαρακτηριστικό hashtag #thrylos.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα