«Ο ΟΦΗ θα πάρει το 50% του Φερέιρα»

«Ο ΟΦΗ θα πάρει το 50% του Φερέιρα»

Gazzetta team
«Ο ΟΦΗ θα πάρει το 50% του Φερέιρα»

bet365

Η πλευρά της Κουρίκο ανέφερε πως ναι μεν ο νεαρός Βραζιλιάνος θα συνεχίσει στο Ηράκλειο, όμως η ομάδα της Χιλής θα διατηρήσει μέρος των δικαιωμάτων του
Δεδομένο, είναι επί της ουσίας, πως ο Φελίπε Φερέιρα θα συνεχίσει στον ΟΦΗ, όπου αποκτήθηκε τον Γενάρη ως δανεικός με οψιόν αγοράς από την Κουρίκο Ουνίδο. Η πλευρά της οποίας ανέφερε ότι οι κρητικοί δεν θα αποκτήσουν εξ' ολοκλήρου τα δικαιώματα του νεαρού μεσοεπιθετικού, αλλά κατά το ήμισυ. Αυτό τόνισε ο αθλητικός της διευθυντής Κάρλος Μπέχτχονλτ, μιλώντας στην εφημερίδα La Prensa. «Διαπραγματευόμαστε με τον ΟΦΗ και θέλουν να αγοράσουν το 50% του παίκτη. Απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες. Μέχρι την επόμενη εβδομάδα το θέμα θα έχει τελειώσει», σχολίασε σχετικά.
Μάλιστα στο ίδιο έντυπο μίλησε και ο νεαρός Βραζιλιάνος. «Είμαι πολύ χαρούμενος στην Ελλάδα. Επαιξα καλά και μείνανε στην κατηγορία. Ευχαριστούμε τον Θεό. Οι δύο ομάδες είναι σε επαφή, υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις. Είμαι χαρούμενος για ότι πέρασα στην Κουρίκο, αλλά υπάρχουν προχωρημένες διαπραγματεύσεις», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα