Ολυμπιακός: Ο «κλεισμένος» Σιαμπάνης και ο αντί-Λοντίγκιν...

Ολυμπιακός: Ο «κλεισμένος» Σιαμπάνης και ο αντί-Λοντίγκιν...

Ολυμπιακός: Ο «κλεισμένος» Σιαμπάνης και ο αντί-Λοντίγκιν...

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει «κλειδώσει» την μεταγραφή του νεαρού πορτιέρο Μάριου Σιαμπάνη αλλά κάνει κινήσεις και για τον αντί-Λοντίγκιν με τον Σαράνοφ να παραμένει μες στις επιλογές του.

Ο Ολυμπιακός μερίμνησε ώστε να... κλειδώσει μία μεταγραφή με προοπτική και για το μέλλον κάτω από τα γκολπόστ του. Παράλληλα όμως εκτός από τον 19χρονο πορτιέρο Μάριο Σιαμπάνη, που ήταν στον ΠΑΟΚ, υπάρχουν και οι κινήσεις για αντί-Λοντίγκιν. Και αυτό διότι συνεχίζει να μην είναι πιθανό να μείνει ο Γιούρι Λοντίγκιν. Ένα από τα ονόματα που παραμένουν στο προσκήνιο είναι του 31χρονου Μπόγιαν Σαράνοφ, του Σέρβου άλλοτε κίπερ της Λαμίας που είχε κάνει πέρυσι εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Σαράνοφ έχει στα χέρια του και προσφορές από την Τουρκία αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο άμεσης κίνησης των Πειραιωτών για τον παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα