Φιλικό με τον ΟΦΗ... κάρφωσε η Λόκερεν (pic)

Φιλικό με τον ΟΦΗ... κάρφωσε η Λόκερεν (pic)

Gazzetta team
Φιλικό με τον ΟΦΗ... κάρφωσε η Λόκερεν (pic)

bet365

Τη σοβαρή πιθανότητα διεξαγωγής φιλικού με τον ΟΦΗ στις 20 Ιουλίου αποκάλυψε μέσω του σάιτ της η Λόκερεν, κάτι που μένει να σφραγιστεί και τυπικά τις επόμενες ημέρες.

Ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στην Ολλανδία για 20 μέρες το καλοκαίρι (11-31 Ιουλίου), όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της σε δυο αθλητικά κέντρα και θα δώσει και φιλικά παιχνίδια.

Αυτά αναμένεται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, ωστόσο η Λόκερεν αποκάλυψε το καλοκαιρινό πρόγραμμά της και μαζί τη συνεννόηση με τους Κρητικούς για ένα «τεστ» μεταξύ των δυο ομάδων στις 20 Ιουλίου.

Στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι Βέλγοι έχουν αναρτήσει τους αντιπάλους τους στα φιλικά προετοιμασίας και ένας εξ αυτών είναι ο ΟΦΗ, με την υποσημείωση πως ενδεχομένως αυτό αλλάξει.

Προφανώς πάντως οι δυο πλευρές έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να αγωνιστούν σε φιλικό και συνδυαστικά με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ ότι τα φιλικά θα «κλειδώσουν» τις επόμενες ημέρες, προφανώς απομένουν οι λεπτομέρειες για την οριστικοποίησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα