Παναθηναϊκός: Το… στεγνό ταμείο καθυστερεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Παναθηναϊκός: Το… στεγνό ταμείο καθυστερεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το… στεγνό ταμείο καθυστερεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό

bet365

Όσο το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν εξοφλείται την δόση Φεβρουαρίου, θεωρείται σχεδόν απίθανο ο Παναθηναϊκός να προχωρήσει σε μεταγραφή, καθώς δεν υπάρχει… ίχνος ρευστότητας. Δεν είναι προτεραιότητα ο Τουρέ, ούτε και η επιστροφή Σίλντενφελντ.

Το ημερολόγιο δείχνει 5 Ιουνίου, ο Παναθηναϊκός εδώ και καιρό έχει εντοπίσει τις αδυναμίες που θέλει να διορθώσει μέσα από την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, ωστόσο, αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καθόλου ρευστό στα ταμεία της ΠΑΕ, κάτι που επί της ουσίας ᾽᾽μπλοκάρει᾽᾽οποιαδήποτε ουσιαστική εξέλιξη στο μέτωπο των αφίξεων. Μπορεί ο Νίκος Νταμπίζας και ο Γιώργος Δώνης να εξετάζουν ποδοσφαιριστές αλλά χωρίς… δραχμή, καμία υπόθεση δεν μπορεί να προχωρήσει στο τελευταίο στάδιό της ενώ είναι δεδομένες οι δυσκολίες από την στιγμή που το ταβάνι στα νέα συμβόλαια θα είναι 250.000 ευρώ, όπως έχουμε τονίσει εδώ και αρκετό καιρό.

Περιπτώσεις από πολύ χαμηλή στάθμη ποιότητας όπως ο Τουρέ και ο 34χρονος, πλέον, Σίλντενφελντ δεν αποτελούν προτεραιότητα για το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽ που ψάχνει πραγματικά… λαχεία, ώστε να μπορέσει να ενισχυθεί και να παρουσιάσει μία πιο ανταγωνιστική εικόνα στο νέο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιμένουν την εξόφληση της δόσης Φεβρουαρίου(60%) και για λόγους ισορροπιών μέχρι να πληρωθούν, φαντάζει απίθανο να ανακοινωθεί μεταγραφή. Το πότε θα συμβεί αυτό δεν είναι ξεκάθαρο(πληροφορίες ανέφεραν για πληρωμή αυτή την εβδομάδα), όμως, η ΠΑΕ θα πρέπει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στις 4 Ιουλίου να έχει εξοφλήσει και την δόση Μαϊου για να ξεκινήσει ήρεμα η σεζόν και χωρίς… γκρίνιες για τα λεφτά.

Πάντως, η γενικότερη κατάσταση δείχνει για ακόμη μία φορά πως όσο στο τιμόνι της ΠΑΕ βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος, ο σύλλογος δεν θα μπορεί να λειτουργεί με τα στάνταρ του Παναθηναϊκού και θα πάρει αρκετά χρόνια για να μπορέσει το ᾽᾽τριφύλλι᾽᾽να επιστρέψει σε μία συνολική κανονικότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα