Όταν ο Ντουάρτε εντυπωσίασε το ολλανδικό ποδόσφαιρο (vid)

Όταν ο Ντουάρτε εντυπωσίασε το ολλανδικό ποδόσφαιρο (vid)

Gazzetta team
Όταν ο Ντουάρτε εντυπωσίασε το ολλανδικό ποδόσφαιρο (vid)

bet365

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, ο Λερίν Ντουάρτε εισέβαλε στη ζωή του ολλανδικού ποδοσφαίρου σε μικρή ηλικία καθώς είχε εντυπωσιάσει με την ταχύτητα και τις τεχνικές ικανότητές του.

Το 2008, ο Ολλανδός (με ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι) αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης στην Ολλανδία με τη φανέλα της Σπάρτα Ρότερνταμ. Στην πραγματικότητα όμως, αρκετοί δεν ένιωσαν έκπληξη καθώς το… ποιόν του Ντουάρτε είχε γίνει γνωστό πολλά χρόνια πριν. Για την ακρίβεια, αρκετά χρόνια πριν την ενηλικίωσή του, είχε εντυπωσιάσει σε τουρνουά ποδοσφαίρου που είχε πραγματοποιηθεί με την παρουσία της πλειοψηφίας των ολλανδικών ομάδων. Ο Ντουάρτε είχε κερδίσει το βραβείο του καλύτερου παίκτη και πολλά χρόνια μετά είδε τον εαυτό του… φοβισμένος μπροστά στην κάμερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα