Ολυμπιακός: Οι σωστοί χειρισμοί με Μπεργκ και η ανέφικτη περίπτωση Μήτρογλου

Ολυμπιακός: Οι σωστοί χειρισμοί με Μπεργκ και η ανέφικτη περίπτωση Μήτρογλου

Ολυμπιακός: Οι σωστοί χειρισμοί με Μπεργκ και η ανέφικτη περίπτωση Μήτρογλου

bet365

Ο Ολυμπιακός με τους σωστούς χειρισμούς του στο θέμα Μπεργκ έχει φέρει την υπόθεση εκεί που θέλει, προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr. Γιατί δεν είναι εφικτή η περίπτωση του Μήτρογλου.
Από την Παρασκευή το Gazzetta.gr σας έχει ενημερώσει πλήρως για τις άκρως θετικές εξελίξεις στο ζήτημα του Μπεργκ με τον Ολυμπιακό και το πως οι Πειραιώτες είναι πλέον το φαβορί για την απόκτηση του Σουηδού άσου. Η υπόθεση αυτή είναι ιδιαίτερα πιθανό να κλείσει και τυπικά πια μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα σε ότι αφορά στην χρονική διάρκεια του συμβολαίου και τις απολαβές του παίκτη. Θα πρέπει να τονιστεί πως για την Ευρώπη οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει την πιο καλή κρούση και ότι ουσιαστικά ο διεθνής επιθετικός δεν έχει κάτι άλλο χειροπιαστό στα χέρια του από την γηραιά ήπειρο.
Τώρα σχετικά με τον Κώστα Μήτρογλου με τα όσα ισχύουν αυτήν την στιγμή είναι ανέφικτη η επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Εκτός απ' ότι δεσμεύτεται με την Γαλατά και έχει πάρει την υπόσχεση πως θα στηριχθεί από την ομάδα έχει και ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο. Κοινώς από οικονομικής πλευράς η υπόθεση Μητρογκόλ είναι εξαιρετικά δύσκολη ενώ ο ίδιος ο παίκτης δείχνει διατεθειμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητές του στο να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Από εκεί και πέρα εκτός από τον Μάρκους Μπεργκ ο Ολυμπιακός θέλει στην επόμενη εβδομάδα να έχει κλείσει τουλάχιστον έναν στόπερ (σ.σ. Σκρτελ ή Σεμέδο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα