Novosti: «Μόνο δανεικός ο Γέβτοβιτς στον Άρη»

Novosti: «Μόνο δανεικός ο Γέβτοβιτς στον Άρη»

Gazzetta team
Novosti: «Μόνο δανεικός ο Γέβτοβιτς στον Άρη»

bet365

Νέα δημοσιεύματα στη Σερβία ασχολούνται με το ενδιαφέρον του Άρη για τον Μίλαν Γέβτοβιτς τονίζοντας ότι υπάρχει μόνο το ενδεχόμενο δανεισμού.

Για την ακρίβεια, με δημοσίευμά της η Novosti σημειώνει ότι… «ο Άρης θέλει τον Γέβτοβιτς αλλά ως δανεικό. Στην παρούσα φάση, αυτή η λύση είναι η καλύτερη δυνατή για όλους και κυρίως για τον Ερυθρό Αστέρα». Η συγκεκριμένη προέκταση μάλλον προέκυψε έπειτα από τις δηλώσεις του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και την παραδοχή του προπονητή του Ερυθρού Αστέρα περί λανθασμένης διαχείρισης της περίπτωσης του 26χρονου επιθετικού.

Όπως και να’ χει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τη Δευτέρα (3/6) οι εκπρόσωποι του παίκτη θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη και θα συναντηθούν με τους επιτελείς του Άρη. Εκεί θα φανεί το μέλλον της υπόθεσης…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα