Οι δύο συναντήσεις που θα κρίνουν την υπόθεση Γέβτοβιτς στον Άρη

Οι δύο συναντήσεις που θα κρίνουν την υπόθεση Γέβτοβιτς στον Άρη

Οι δύο συναντήσεις που θα κρίνουν την υπόθεση Γέβτοβιτς στον Άρη

bet365

Ο Άρης έχει καταλήξει στην περίπτωση του Μίλαν Γέβτοβιτς για να καλύψει το κενό του Ματέο Γκαρσία και δύο συναντήσεις θα διαμορφώνουν το μέλλον αυτής της υπόθεσης.

Καταρχήν είναι απαραίτητο να σημειωθούν τα δεδομένα αυτής της ιστορίας. Το καλοκαίρι του 2018, ο Ερυθρός Αστέρας επένδυσε το ποσό των 500.000 ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Μίλαν Γέβτοβιτς. Στην πράξη, η ομάδα του Βελιγραδίου δεν επιβεβαίωσε την πίστη της στις ικανότητες του 26χρονου επιθετικού καθώς είχε περιορισμένο χρόνο συμμετοχής. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν τον ενέταξε ποτέ στα αγωνιστικά πλάνα του, γεγονός το οποίο δυσαρέστησε τον ποδοσφαιριστή και παράλληλα καλλιέργησε τις τάσεις φυγής του.

Την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, ο Ερυθρός Αστέρας θα αγωνιστεί στο Champions League και σε συνδυασμό με την ξεκάθαρη πρόθεση της ομάδας να στηριχθεί (σε μεγάλο βαθμό) στους παίκτες που θα αποκτηθούν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είναι φανερό ότι δεν υπάρχει χώρος για τον Γέβτοβιτς. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει από τον σερβικό σύλλογο έχοντας προτάξει την επιθυμία συνεργασίας με ομάδα η οποία θα επενδύσει σ’ αυτόν και κυρίως θα πιστέψει στις ικανότητές του. Την ίδια ώρα όμως, δημοσιεύματα του σερβικού Τύπου σημειώνουν ότι ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να εισπράξει όσα χρήματα επένδυσε. Δηλαδή, 500.000 ευρώ.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι αυτό δεν είναι τόσο ξεκάθαρο καθώς επίσης και πως υπάρχει το ενδεχόμενο συμψηφισμού των υποχρεώσεων της ομάδας απέναντι στον αθλητή με τις οικονομικές απαιτήσεις του Ερυθρού Αστέρα. Σε κάθε περίπτωση, τελική συνάντηση δεν έχει γίνει. Προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όταν πια οι εκπρόσωποι του αθλητή (Μίλαν και Ιβάν Ντούντιτς) θα έχουν σαφή εικόνα περί των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον αθλητή.

Προς αυτήν την κατεύθυνση, έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη Δευτέρα (3/6) θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη γι’ αυτόν τον σκοπό. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η πλευρά του παίκτη προτίμησε πρώτα να συναντηθεί με τους επιτελείς της ΠΑΕ Άρης και μετά με αυτούς του Ερυθρού Αστέρα. Ίσως αυτό να δείχνει ένα επίπεδο βεβαιότητας ότι η ομάδα του Βελιγραδίου δεν θα σταθεί εμπόδιο στα «θέλω» του αθλητή αλλά και αισιοδοξίας ότι, εφόσον επέλθει οριστική συμφωνία με τον Άρη, θα βρεθεί η φόρμουλα για να τελειώσει και τυπικά η ιστορία.

Γνωρίζει για Άρη, όχι για Μαγιόρκα

Ο Μίλαν Γέβτοβιτς είναι απολύτως ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη. Έχει συζητήσει τη συγκεκριμένη προοπτική με τους εκπροσώπους του αλλά δεν έχει φτάσει στο επίπεδο της τελικής απόφασης. Είναι προφανές ότι αυτή θα ληφθεί μετά τη συνάντηση της ερχόμενης εβδομάδας στην οποία ο ίδιος δεν θα είναι «παρών». Αντιθέτως, στ’ αυτιά του παίκτη δεν έχει φτάσει καμία προσφορά της Μαγιόρκα. Δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ανέφεραν πρόταση της ισπανικής ομάδας αλλά και μίας από τη Ρωσία, αλλά ο ίδιος ο αθλητής δεν γνωρίζει κάτι σχετικό. Ενδεχομένως να μην έχει «ωριμάσει» όσο αυτή του Άρη.

Εν τέλει, οι δύο συναντήσεις της ερχόμενης εβδομάδας θα κρίνουν το μέλλον αυτής της ιστορίας. Ο Άρης δείχνει να έχει καταλήξει στην περίπτωση του Σέρβου επιθετικού, βλέπει στο πρόσωπό του τον αντικαταστάτη του Ματέο Γκαρσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα