ΑΕΚ - Καρντόσο: Το τιμ του Πορτογάλου προπονητή

ΑΕΚ - Καρντόσο: Το τιμ του Πορτογάλου προπονητή

Gazzetta team
ΑΕΚ - Καρντόσο: Το τιμ του Πορτογάλου προπονητή

bet365

Με τέσσερις συνεργάτες έρχεται στην Αθήνα για να αναλάβει την Ενωση ο Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, όπως αποκάλυψαν οι συμπατριώτες του.

Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Καρντόσο είναι οριστική και τα επόμενα 24ωρα ο Πορτογάλος τεχνικός θα είναι στην Αθήνα για να παρουσιαστεί επισήμως από την Κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. Μαζί του θα είναι και οι συνεργάτες του, οι οποίοι είναι οι εξής...

- Ο Νούνο Μπαπτίστα ως βοηθός προπονητή, έχοντας τον τίτλο του δεύτερου βοηθού στη Θέλτα, πίσω από τον Μασιέλ.

- Ο Ντανιέλ Κορέιρα ως προπονητής τερματοφυλάκων, έχοντας εργαστεί στο παρελθόν σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο, ενώ είχε ένα πέρασμα και από την Γκιμαράες.

- Ο Αντόνιο Καλάντο ως γυμναστής, έχοντας αρχίσει τη συνεργασία του με τον Καρντόσο από την Ρίο Αβε και μένοντας δίπλα του σε Ναντ και Θέλτα επίσης.

- Ο Φρανσίσκο Κόστα ως αναλυτής, έχοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη του Καρντόσο, αφού έχουν συνεργαστεί σε όλες τις ομάδες από τις οποίες πέρασε ο Πορτογάλος προπονητής στο παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα