Λαμία: Ολοκλήρωσε τα «τεστ» με τους μικρούς ο Χάβος

Gazzetta team
Λαμία: Ολοκλήρωσε τα «τεστ» με τους μικρούς ο Χάβος

bet365

Ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της Λαμίας με τη συμμετοχή κατά βάση των παικτών από τις ομάδες Κ19 και K17, με τον Μάκη Χάβο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα και να ετοιμάζει την αξιολόγησή του ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Μακεδόνας προπονητής δούλεψε πολύ με τα «φυντάνια» της φθιωτικής ακαδημίας, ούτως ώστε να εντοπίσει το ταλέντο κι ενδεχομένως να καλέσει ορισμένους εκ των μικρών στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι, ενόψει της νέας σεζόν.

Όλη η εβδομάδα που προηγήθηκε ήταν... αφιερωμένη στους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ19 και από την Κ17 του συλλόγου, που δούλεψαν με τον έμπειρο τεχνικό και είχαν την ευκαιρία να του δείξουν τι αξίζουν.

Το απόγευμα της Παρασκευής (24/05) ο Χάβος τους μίλησε μετά το τέλος της προπόνησης μίλησε, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου, Σάκη Τσικνή αλλά και των προπονητών των Ακαδημιών και τους τόνισε την επιθυμία του να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία, προτρέποντάς τους να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά κι ανανεώνοντας το «ραντεβού» μετά τις διακοπές.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί αν ορισμένοι εξ αυτών θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στο Καρπενήσι και στην προετοιμασία, για την οποία ετοιμάζονται οι τελικές λεπτομέρειες, μετά και την επίσκεψη Χάβου, Τσικνή και του βοηθού προπονητή, Κώστα Νικολαΐδη στις εγκαταστάσεις που θα «χτιστεί» φέτος το καλοκαίρι η... νέα Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα