Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Μπεργκ και ο Καρίγιο...

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Μπεργκ και ο Καρίγιο...

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Μπεργκ και ο Καρίγιο...

bet365

Ο Ολυμπιακός φαίνεται να κάνει νέο κύκλο προσπαθειών για τον Μάρκους Μπεργκ, με τον Σουηδό να έχει χαμηλώσει τον πήχη των απαιτήσεών του ενώ υπάρχει ακόμα η εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση του Καρίγιο.

100% Επιστροφή* χρημάτων Μπαρτσελόνα - Βαλένθια! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Για τον Σουηδό άσο και τις επαφές με τον Ολυμπιακό έχετε διαβάσει καιρό τώρα στο Gazzetta. Σε αυτήν την φάση τα δεδομένα δείχνουν λίγο διαφορετικά από το προηγούμενο διάστημα με τον πειραϊκό σύλλογο να κάνει μία νέα προσπάθεια για τον Μάρκους Μπεργκ, τον παίκτη να έχει μικρότερες απαιτήσεις σε σχέση με πριν και ενώ ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Γιάννης Μώραλης, είχε αφήσει ανοιχτό το θέμα.

Ως γνωστόν η Αλ Αχλί προσφέρει τρελά λεφτά στον Μπεργκ έχοντας πάρει ένα προβάδισμα για να τον κλείσει παρόλα αυτά όσο δεν κλείνει και τυπικά το ζήτημα το μέτωπο αυτό συνεχίζει να είναι ανοιχτό για τον Ολυμπιακό και να έχει έτσι (ακόμα) τις πιθανότητές του. Φέτος ο γεννημένος το 1986 άλλοτε φορ του Παναθηναϊκού είχε στην Αλ Αϊν 29 ματς με 14 γκολ και 1 ασίστ. Μία άλλη ακόμα πιο δύσκολη περίπτωση σε σχέση με τις άλλες είναι του Γκουίδο Καρίγιο. Του 27χρονου Αργεντίνου επιθετικού ο οποίος ανήκει στην Σαουθάμπτον και φέτος έπαιζε δανεικός στην Λεγανές. Αυτή η προσπάθεια έχει να κάνει με δανεισμό του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα