Παναθηναϊκός: Προχωρούν οι αποδεσμεύσεις

Παναθηναϊκός: Προχωρούν οι αποδεσμεύσεις

Παναθηναϊκός: Προχωρούν οι αποδεσμεύσεις

bet365

Πρόοδος καταγράφηκε στις συζητήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, όπως οι Μουνιε και Οικονόμου.

Ο Παναθηναικος έχει αρκετά μέτωπα να κλείσει αυτό το διάστημα πριν να προχωρήσει στην μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκτός από την εξόφληση των ποδοσφαιριστών και τις επεκτάσεις συμβολαίων, στο «τριφύλλι» έχουν ρίξει το βάρος στις αποδεσμεύσεις όσων δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γιώργου Δωνη.

Αντονι Μουνιε και Βαγγέλης Οικονόμου είναι οι πιο δύσκολες περιπτώσεις λόγω την οικονομικών απολαβών που προβλεπόταν για την σεζόν 19-20, ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται πρόοδος στις συζητήσεις των ανθρώπων του τριφυλλιού με τους εκπροσώπους τους. Η απόσταση που υπήρχε στις αποζημιώσεις έχει μικρύνει και στόχος των πράσινων είναι να έχουν κλείσει με αυτά τα ζητήματα το συντομότερο δυνατό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα