Φερέιρα: Παραμένει στον ΟΦΗ (pic)

Φερέιρα: Παραμένει στον ΟΦΗ (pic)

Gazzetta team
Φερέιρα: Παραμένει στον ΟΦΗ (pic)

bet365

Ο ΟΦΗ φαίνεται πως ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Φερέιρα, ενώ ο κι Χάιμε Βέρα αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο του ΟΦΗ, με την εταιρία που τον εκπροσωπεί να τονίζει πως «τα καλύτερα έρχονται».

Η εταιρία που εκπροσωπεί τον τεχνικό του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα κάνει έναν απολογισμό της σεζόν που έφυγε στην ομάδα του Ηρακλείου και αφήνει να εννοηθεί πως ο Χιλιανός κόουτς θα παραμείνει στο σύλλογο. Πάντως, πιο ξεκάθαρη είναι η κατάσταση για τον Φερέιρα μιας και τονίζεται πως:

«Ο Φερέιρα τα πήγε καλύτερα απ' ό,τι αναμενόταν και δημιούργησε καλή εντύπωση στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι χωρίς αμφιβολία θα είναι χαρούμενοι που θα συνεχίσει στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξει τις ικανότητές του ως επαγγελματίας» και συνεχίζει:

«Στην Team Back πιστεύουμε ότι τα καλύτερα θα έρθουν για την ομάδα του ΟΦΗ, που θα ψάξει να καθιερωθεί στη Super League την επόμενη σεζόν.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τον Γιώργο και το Γιάννη Σαμαρά για την πλήρη εμπιστοσύνη που έχουν δείξει σ' αυτό το project. Συγχαρητήρια, πάμε για περισσότερα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της «Team Back».

Ayer cerramos la primera etapa de una gran aventura que inició en Enero al llevar al cuerpo técnico chileno encabezado por Jaime Vera, Alejandro Hisis como Auxiliar Técnico, Patricio Ulloa como Preparador Físico y Giannis Vera como analista al @oficrete, logrando el primer objetivo que era salvar el equipo del descenso. También a la par se logró llevar al futbolista juvenil brasileño Felipe Souza Ferreyra, que tuvo un rendimiento por encima del esperado y generó un buen sabor de boca en toda la afición, que sin duda estarán contentos porque seguirá en la institución que le dio la oportunidad de desplegar sus capacidades como profesional. En Team Back creemos que lo mejor está por venir para un equipo como el OFI que buscará consolidarse en la @super_league_gr para la temporada que viene. Agradecimiento desde el corazón a Georgios y Giannis Samaras por la confianza plena que han puesto en este proyecto... Enhorabuena y a por más!

A post shared by Team Back (@teamback) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα