Η επίσκεψη των ανθρώπων των Ακαδημιών της ΑΕΚ στην Μπαρτσελόνα (pic)

Η επίσκεψη των ανθρώπων των Ακαδημιών της ΑΕΚ στην Μπαρτσελόνα (pic)

Gazzetta team
Η επίσκεψη των ανθρώπων των Ακαδημιών της ΑΕΚ στην Μπαρτσελόνα (pic)

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται το κλιμάκιο της τεχνικής ηγεσίας της Ακαδημίας της ΑΕΚ έπειτα από την επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Επέστρεψε τα ξημερώματα από τη Βαρκελώνη το κλιμάκιο της τεχνικής ηγεσίας της Ακαδημίας της ΑΕΚ, το οποίο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Μπαρτσελόνα. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Νίκος Κωστένογλου, ο προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ο ομόλογός του της Κ19 Ηλίας Ατματσίδης, ο προπονητής της Κ16 Ιβάν Νεντέλκοβιτς και ο γυμναστής Δημήτρης Στεργιόπουλος βρέθηκαν στην καταλανική πρωτεύουσα το τριήμερο 20-23 Μαϊου και γνώρισαν τον τρόπο δουλειάς και λειτουργίας της Μπαρτσελόνα. Παρακολούθησαν προπονήσεις, ξεναγήθηκαν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και μίλησαν με στελέχη της τεχνικής και διοικητικής ηγεσίας των πρωταθλητών Ισπανίας.

Ο Νίκος Κωστένογλου είχε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή της Μπαρτσελόνα Χοσέ Σεγκούρα, ενώ οι Ηλίας Ατματσίδης και Χρυσόστομος Μιχαηλίδης μίλησαν με τον επικεφαλής του goalkeeping Ρικάρντ Σεγκάρα και τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ23 -γκολκίπερ της Μπάρτσα τη δεκαετία του '90- Κάρλες Μπούσκετς (στη φωτογραφία). Ο Ιβάν Νεντέλκοβιτς είχε συνεργασία με τον προπονητή της αντίστοιχης ηλικιακής κατηγορίας της Μπάρτσα Κάρλες Μαρτίνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα