Μελισσανίδης για Κούγια: «Την άλλη φορά θα τον ξεβρακώσω»

Gazzetta team
Μελισσανίδης για Κούγια: «Την άλλη φορά θα τον ξεβρακώσω»

bet365

Το σχόλιό του και για τον Αλέξη Κούγια έκανε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στο περιθώριο της εκδήλωσης για τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ.

100% Επιστροφή* χρημάτων Μιλγουόκι Μπακς - Τορόντο Ράπτορς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Έπειτα από τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έκανε το σχόλιό του, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Τώρα τον πήρα τηλέφωνο και του είπα να πάει να γ@@@@@. Είναι τρελό το παιδί. Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με τον αγώνα μπαράζ; Ευχή του έδωσα... Την άλλη φορά που θα τον δω δεν θα τον πειράξω. Θα πω στα παιδιά να τον ξεβρακώσουν και θα τον αμολήσουμε. Είναι ψυχασθενής. Το παιδί είναι για κλούβα. Αλλά η μπάλα είναι που@@@@ και δεν τον κερδίσαμε να πέσει. Αλλά θα είναι ο πρώτος του χρόνου που θα πέσει επειδή τα έβαλε με την ΑΕΚ. Θα τον βάλουμε στο τζάμι με τον γράσο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα